MENU

Rektör Ünal, OKAF’22’de Görev Alan Organizasyon Ekibine Teşekkür Etti
08 Mart 2022, Salı - 17:37
Güncelleme: 24 Mart 2022, Perşembe - 11:00
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda 2-3 Mart 2022 tarihlerinde geniş katılımla Samsun'da düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nın (OKAF'22) ev sahibi Ondokuz Mayıs Üniversitesi, fuarda görevli organizasyon ekibine başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi sundu.

OMÜ Yaşam Merkezinde düzenlenen kahvaltı programına; Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Prof. Dr. Selim Eren, Genel Sekreter Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep, OKAF’22 Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Esat Şanlı, OKAF Organizasyon Ekibinde görevli akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Rektör Ünal “OMÜ’nün büyük ve güçlü bir aile olduğunu gösterdiniz”

OKAF’22 ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, “OKAF’22, OMÜ organizasyonunda Amasya, Çorum, Samsun, Tokat Gaziosmanpaşa, Ordu ve Sinop Üniversitelerinin paydaş üniversite olarak yer aldığı ve bölgede ilk defa yapılan bir etkinlik oldu. Kariyer fuarı olarak nitelendirdiğimiz fuarda gençleri kamu kurumları ve iş dünyasından pek çok temsilciyle bir araya getirdik. Bu büyük organizasyonda görevli arkadaşlarımız özverili ve başarılı çalışmalarıyla sorunları aşarak geniş çaplı bir fuarın sorunsuz şekilde yapılmasını sağladılar. Fuar sonunda OMÜ’nün büyük ve güçlü bir aile olduğunu gösterdiniz, hepinize teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Katılımcı 200 firma, 28 sponsor firma, 5 bin kayıtlı öğrenci

OKAF’22’ye 200 firmanın katılımcı ve 28 firmanın da sponsor olduğunu söyleyen Rektör Ünal “5 binden fazla öğrencimiz de sisteme kayıt oldu. Fuar süresince toplam 39 etkinlik yapıldı. Atölye, seminer, söyleşi ve konferanslarla kariyer yolculuğundaki gençlerimizi başarılı isimlerle buluşturduk. Bu kapsamlı etkinliklerin planlanmasında en büyük başarı hiç kuşkusuz organizasyon ekibimize ait.” dedi. 

Kahvaltı programı, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın organizasyon ekibinde görevli akademisyen, idari personel ve öğrencilere teşekkür belgeleri vermesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected