MENU

Rektör Ünal, ERASMUS Öğrencileriyle Tanıştı
16 Aralık 2021, Perşembe - 19:11
Güncelleme: 16 Aralık 2021, Perşembe - 19:11
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, ERASMUS Ofisi tarafından düzenlenen tanışma etkinliğine katılarak ERASMUS KA1 projeleri kapsamında OMÜ’de eğitim alan Avrupalı öğrencilerle tanıştı.

Programda İtalya, Çek Cumhuriyeti, Portekiz ve Kosova gibi Avrupa ülkelerinden değişim öğrencisi olarak OMÜ’ye gelen öğrenciler kendilerini tanıtıp OMÜ’deki deneyimlerini Rektör Ünal’la paylaştı.

ERASMUS öğrencilerine hitap eden Rektör Ünal, Uluslararası öğrencilerin OMÜ’de bulunmasının çok değerli olduğunu vurgulayarak, “Kendi ülkelerinize döndüğünüzde de burada temelleri atılmış karşılıklı iletişim ve işbirliği ortamının devam ettirilmesini arzu ediyoruz.” dedi. Rektör Ünal, ayrıca 2022 yılında Samsun’da düzenlenecek olan TEKNOFEST etkinliğine dikkat çekerek Avrupalı öğrencilerinden de bu bağlamda katkı beklediklerini ifade etti.  

Etkinliğe; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk, Proje Geliştirme Ofisi Koordinatörü Ekrem Altan ve ERASMUS Kurum Koordinatörü Doç. Dr. İsmail Yaman ile ERASMUS Ofisi personeli katıldı.

X
Secure Login

This login is SSL protected