MENU

Rektör Bilgiç, Sosyal Medyada Canlı Yayınla Öğrencileriyle Buluşacak
17 Nisan 2020, Cuma - 13:59
Güncelleme: 19 Nisan 2020, Pazar - 13:06
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim alan öğrencileriyle Instagram üzerinden canlı yayında bir araya gelerek sorularını yanıtlayacak.

OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığının organize ettiği “#omürektörünesoruyor” hashtagiyle düzenlenen buluşma, 18 Nisan Cumartesi günü saat 20.30’da @profsaitbilgic, @omukonsey ve OMÜ’nün resmi @ondokuz_mayis_universitesi adlı Instagram hesapları üzerinden canlı yayınlanacak.

Rektör Bilgiç, üniversitenin önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora alanlarında eğitim gören binlerce öğrencisiyle bir araya geleceği yayında, öğrencilerin Covid-19 önlemleri kapsamında yeniden düzenlenen eğitim süreçlerine dair soruları cevaplayacak.

Instagram hesapları üzerinden canlı yayınlanacak etkinliğin moderatörlüğünü OMÜ Öğrenci Konseyi Başkan Vekili Onur Şen yapacak. Öğrenciler, canlı yayın sırasında soru sorabilecekleri gibi "omukonsey@omu.edu.tr" e-posta adresi ya da “#omürektörünesoruyor” hashtagi üzerinden de sorularını önceden sorabilirsiniz.

X
Secure Login

This login is SSL protected