PUAMER Pandemi Sürecinde Öğrencilerin Yanında
12 Nisan 2021, Pazartesi - 14:02
Dinlemek için tıklayınızDinle

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PUAMER), Covid-19 sürecinde öğrencilere yönelik ücretsiz psikolojik destek hizmetlerini online olarak yürütmeye başladı.

PUAMER Müdürü Prof. Dr. Bozkurt Koç, Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencilerine yönelik daha önce yüz yüze gerçekleştirilmekte olan ücretsiz psikolojik destek hizmetlerinin pandemi sürecinde online olarak yürütüldüğünü belirtti. Koç, açıklamasında öğrencilerin psiko-sosyal sorunları ile pandemi sürecinde de baş edebilmelerine yardımcı olabilmek amacıyla PUAMER’de verilmekte olan psikolojik destek hizmetlerinin önemine vurgu yaptı.

Son olarak Koç, PUAMER olarak online eğitim, konferans, seminer gibi etkinlikler ve psikolojik destek hizmetleriyle üniversitede yüz yüze eğitim alamayan öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 12 Nisan 2021, Pazartesi - 14:35