Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü Öğrencilerinden Materyal Sergisi
17 Ocak 2022, Pazartesi - 10:31
Güncelleme: 17 Ocak 2022, Pazartesi - 23:10

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencileri tarafından “Özel Eğitimde Özel Materyaller” sergisi açıldı.

Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Meryem Vural Batık danışmanlığında düzenlenen sergiye katılan ilkokul öğrencileri, özel gereksinimli öğrenciler ve öğretmenleri, özel eğitim öğretmeni adaylarının geliştirmiş oldukları materyallere büyük ilgi gösterdi.

Sergi açılışına; Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Yaman, Doç. Dr. Şener Şentürk, Atakum Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Nuray Kahraman, Altınkum Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Veysel Uğur, Özel Eğitim Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.