MENU

Organ Nakli Çalışanları Başarı Belgesi ile Ödüllendirildi
18 Ocak 2020, Cumartesi - 20:43
Güncelleme: 18 Mart 2020, Çarşamba - 14:54
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde, Samsun Valisi Osman Kaymak, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç’un da katıldığı takdim töreninde organ bağışı ve nakli çalışmalarında başarı gösteren sağlık çalışanlarına "başarı belgeleri" teslim edildi.

Törende Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, organ nakli alanında OMÜ'nün önemli merkezlerden biri olduğunu belirterek “Üniversitemiz; karaciğer, böbrek ve kornea nakli alanında gerek sayısal olarak gerekse başarıya dair anlamda önemli hizmetlere imza atmıştır. Emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç da organ naklinin multidisipliner (çok alanlı / branşlı) bir çalışma gerektirdiğine ve gerek Samsun'da gerekse bölgede organ bağışı ve nakli faaliyetlerinin, birçok kurum çalışanının iş birliğinde organize bir şekilde başarıyla yürütüldüğüne dikkat çekerek bu başarıda emeği geçen bütün sağlık çalışanlarına şükranlarını sundu.

Samsun Valisi Osman Kaymak ise Üniversitenin organ nakli çalışmalarındaki başarısını takdir ettiklerini ve böylesine anlamlı başarı belgelerini, hastaların sağlığına kavuşması için organ nakli alanında özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına takdim etmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinatörü Dr. Mehmet Kazak da törende başarı belgesini alan ve bu alanda fedakârca hizmet eden çalışanlarla birlikte olmaktan ve başarıya her bir çalışanın profesyonel emekleriyle birlikte ulaşmaktan dolayı duyduğu gurur ve mutluluğu dile getirerek herkese teşekkür etti.

X
Secure Login

This login is SSL protected