MENU

Önemli İsimler TEKNOFEST Ankara’da OMÜ Standına Konuk Oldu
03 Eylül 2023, Pazar - 12:43
Güncelleme: 03 Eylül 2023, Pazar - 12:59
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 100’üncü yılında Ankara Etimesgut Havalimanı’nda teknoloji meraklılarının akınına uğradı.

TEKNOFEST Ankara’nın paydaşlarından biri olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) standı ilk gün olduğu gibi, Festivalin beşinci gününde de yoğun ilgi gördü. Katılımcıların yanı sıra stanttı kamu ve özel kuruluşlardan birçok önemli isim ziyaret ederek OMÜ’nün projeleri ve teknolojik araçları hakkında bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kemal Yıldızlı, Samsun Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Mevlüt Gürbüz, OMÜ-TTO Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi İdris Sancaktar, Genel Sekreter Yardımcısı Serap Sivrioğlu Sezer, Kurumsal İletişim Birim Müdürü Arzu Yılmaz Yavuz, Öğr. Gör. Elif Şevik İnal, Öğr. Gör. Melike Sinem Yılmaz, idari personel ile çok sayıda öğrenci, TEKNOFEST’in her gününde olduğu gibi OMÜ standında ziyaretçilerini ağırlamak üzere hazır bulundu.

Yoğun katılımın gerçekleştiği Festival süresince OMÜ Standını; Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Ankara Valisi Vasip Şahin, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, HAVELSAN Genel Müdürü Akif Nacar ile T3 Vakfı Samsun Koordinatöründen birçok konuk ziyaret etti.

Rektör Ünal ve Üniversite heyeti, misafir olan konuklara OMÜ’de yapılan teknolojik çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Ayrıca konuklar, stantta bekleyen OMÜ’nün 19 finalist takımıyla da yarışma kategorileri hakkında bilgi alarak başarılar dilediler.

X
Secure Login

This login is SSL protected