MENU

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tercih Fuarcılık Üniversite Tanıtım Günlerinde
13 Ocak 2023, Cuma - 17:33
Güncelleme: 13 Ocak 2023, Cuma - 17:33
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Sheraton Otelde gerçekleştirilen ve Tercih Fuarcılık’ın düzenlediği üniversite bölüm tanıtım ve kariyer günlerine stantla katılım sağladı.

OMÜ, tanıtım gününde tercih yapacak öğrencilere ilgilendikleri bölüm ve fakülteler hakkında bilgi verdi. Yoğun ilgi gören OMÜ standında yer alan görevliler, üniversite hakkında merak edilen soruları cevaplandırırken, Üniversitenin sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında da bilgiler verdi.

Devlet ve Vakıf üniversiteleri olmak üzere toplamda 32 üniversitenin stant açtığı 123 kurs ve liselerin ziyaret ettiği 7 binin üzerinde 12’nci sınıf öğrencisi katılım sağladı.

OMÜ bünyesinde Tıp Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi, Turizm Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Ziraat Fakültesi akademisyenleri bölümler hakkında öğrencilere bilgilendirme yaparak sorularını yanıtladılar.

 

X
Secure Login

This login is SSL protected