MENU

OMÜSEM Girişimcilik 2.0 Seminerleri Gerçekleştirdi
01 Ocak 2021, Cuma - 13:53
Güncelleme: 02 Ocak 2021, Cumartesi - 23:58
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) ile Samsun Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini yürüten TOBB Samsun Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) işbirliğiyle kadın girişimcileri daha güçlü, daha esnek ve daha donanımlı hale getirmek adına sosyal sorumluluk kapsamında hazırlanan “Girişimcilik 2.0” seminerleri gerçekleştirildi.

Covid-19 pandemesi tedbirleri çerçevesinde çevrim içi (on-line) olarak gerçekleştirilen ve kurumlar arası işbirliği ile sosyal sorumluluk bilinciyle kadın niteliğini ve niceliğini geliştirmek ana amacıyla hareket edilen program kapsamında; İletişim Fakültesi öğretim üyeleri; Dr. Öğr. Üyesi M. Nur Erdem “Müşteri İlişkileri” ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Faruk Çeçen “Dijitalleşme”, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri; Prof. Dr. Hasan Gül “Liderlik”, Dr. Öğr. Üyesi Durmuş Yıldırım “Finansal Yönetim”, Dr. Öğr. Üyesi Evrim Erdoğan Yazar “Pazarlama ve Satış”, Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi Arş. Gör. Ezgi Vidinlioğlu “İş Hukuku”, Maltepe Üniversitesi Öğr. Gör. Banu Koç Çakan “Kendini Tanıma ve İletişim” ve Banu Samancı “Marka Yönetimi” konuları katılımcılarla buluştu.

Kapanış törenine; OMÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Esat Şanlı, TOBB Samsun Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mihriban Akyüz, TOBB Samsun Kadın Girişimciler Kurulu Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Canan Kazak ve programa gönüllük esasıyla destek veren eğitimciler katıldı. OMÜSEM müdürü Dr. Öğr. Üyesi Şanlı;  TOBB Samsun Kadın Girişimciler Kurulu işbirliği ile yeni bir sosyal sorumluluk programının önümüzdeki yıl için Üniversite öğrencileri ve mezunlara katkı sağlamak amacıyla planlandığını ve konu ile ilgili çalışmaların yapılmakta olduğu bilgisini verdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected