MENU

OMÜ’nün Uluslararası Toplantıları Asya Ekseninde Devam Ediyor
20 Nisan 2021, Salı - 14:32
Güncelleme: 20 Nisan 2021, Salı - 14:32
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Malezya International Islamic University Malaysia arasında çeşitli bölümlerden akademisyenlerin katıldığı çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi.

Her iki üniversitenin Uluslararası İlişkiler Birimleri tarafından düzenlenen toplantıda karşılıklı tanıtım ve bilgilendirme faaliyetinin yanı sıra bölümler arası bilimsel iş birliği imkânları ele alındı.

Toplantıya; OMÜ Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Doç. Dr. Mustafa Said Kurşunoğlu, Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Nursel Topkaya, Dr. Esat Şanlı, Doç. Dr. Yusuf Bahri Gündoğdu, Arş. Gör. İrem Nur Gürsoy, Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sevim Çevik ve Uluslararası İlişkiler Birimi çalışanları katılırken Malezya International Islamic University Malaysiadan da Prof. Dr. Amir Akramin Bin Shafi, Chyfica binti Mohamed Zamri, Dr. Ismaiel Hassanein Ahmed Mohamed, Dr. Madihah Binti Khalid ve Dr. Mohammad Ridhuan Bin Abdullah katıldı.

Ağır pandemi koşullarına rağmen çevrimiçi toplantılar ve dijital iletişim taraflara yeni uluslararası fırsatlar ve pandemi sonrası için değerli öngörüler sunuyor. Kültürel iletişim ve ortak bilimsel çalışmalara uygun zeminler hazırlayan uluslararası çevrimiçi toplantılar, akademisyenler tarafından yoğun ilgi görüyor.

X
Secure Login

This login is SSL protected