MENU

OMÜ’nün Gönüllü Öğrencileri Yılın Son Gününde Gölet’in Tadını Çıkardı
03 Ocak 2022, Pazartesi - 14:44
Güncelleme: 03 Ocak 2022, Pazartesi - 10:29
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) eğitim gören OMÜ Gönüllülük Topluğu üyesi öğrenciler, 2021’in son gününde OMÜ Gölet’te bir araya gelerek merkez Kurupelit Kampüsü’nün doğal güzelliğini yansıtan bu mekânın keyfini yaşadı.

Farklı fakültelerden OMÜ Gönüllülük Topluluğu üyesi öğrenciler; Gençlik ve Spor Bakanlığının "Gönüllü Gençler ile Sosyal Sorumluluk" adlı projesinin yürütücüsü Rektörlük Proje Geliştirme Ofisi’nden (PGO) Dr. Belgin Bal İncebacak’ın rehberliğinde “Doğa Yürüyüşü, Gölet’te Sucuk Festivali ve Masal Günü Etkinliği”nde buluştu.

Etkinliğe ayrıca; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fehmi Yazıcı ve Prof. Dr. Cengiz Batuk, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep, Rektör Danışmanları Öğr. Gör. Halil İbrahim Zengin ve Ekrem Altan, PGO’dan Arş. Gör. Aslı Sarışan Tungaç, Arş. Gör. Merve Yiğiter Arabacı, Arş. Gör. Pınar Tağrikulu ve Yaman Şeker ile Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Spor Birimi Şube Müdürü Uğur Güngör de katıldı.

Etkinlik, OMÜ Rektörlüğü arkasındaki ormanlık araziden Kampüs Camii’ne kadarki mesafeyi kapsayan doğa yürüyüşüyle başladı ve ardından öğrenci kafilesinin araçla OMÜ Gölet’e ulaşmasıyla devam etti. OMÜ Gölet’te ise katılımcılar hazırlanan sucuk ekmeğin tadını çıkarırken, öğrencilere ikramlar Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fehmi Yazıcı ve Prof. Dr. Cengiz Batuk ile Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep tarafından yapıldı.

Yemek sonrasında da Samsun Anadolu Masalları İl Koordinatörü Nurten İren, insanlığın en kadim becerileri ve kültürel unsurlarından biri olan masallardan örneklerle etkinliğe renk kattı.

Sohbet ve kaynaşmaya vesile olan etkinlikte katılımcıların keyfi ve mutluluğu OMÜ Gölet’in güzel manzarasıyla taçlandı.

OMÜ'lü öğrencilerin dâhil olduğu "Gönüllü Gençler ile Sosyal Sorumluluk Projesi"nin web sayfasına https://sabaproje.omu.edu.tr/gonullu-gencler-ile-sosyal-sorumluluk-projesi/ linkinden ulaşabilirsiniz.

Projenin Instagram sayfası için: https://www.instagram.com/genclik_projeleri/?utm_medium=copy_link

X
Secure Login

This login is SSL protected