OMÜ’de Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Çevrim İçi Gerçekleştirildi
26 Temmuz 2021, Pazartesi - 15:06
Güncelleme: 27 Temmuz 2021, Salı - 09:48

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Covid-19 pandemisi tedbirleri nedeniyle Kurban Bayramı bayramlaşma törenini çevrim içi (online) olarak gerçekleştirdi. Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal; Kurban Bayramı vesilesiyle Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recep Sancak, Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Fehmi Yazıcı ve Genel Sekreter Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep ile birlikte OMÜ ailesini temsilen fakülte ve meslek yüksekokulu (MYO) yöneticileri, bölüm başkanları, akademisyenler, üniversite yöneticileri ve öğrenciler ile çevrim içi ortamda bir araya geldi. Buluşmada; birlik ve beraberlik mesajları verilerek karşılıklı bayram dilekleri dile getirildi. OMÜ Kurban Bayramı bayramlaşma töreninin moderatörlüğünü İletişim Fakültesi Öğr. Gör. Onur Şen yaptı.