MENU

OMÜ; Üniversite Bölüm Tanıtım ve Kariyer Günleri Etkinliğinde
21 Şubat 2024, Çarşamba - 17:46
Güncelleme: 13 Mart 2024, Çarşamba - 15:35
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Tercih Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen Samsun Üniversite Tanıtım Günlerine katılarak üniversite adaylarıyla buluştu.

Samsun Çok Amaçlı Salonda Üniversiteyi temsilen kurulan stantta görevliler tarafından bölümler, puanlar, sosyal imkanlar ve kampüs hakkında bilgiler verilirken aynı zamanda öğrenci adaylarından gelen sorular da yanıtlandı.

OMÜ’lü tanıtım uzmanları doğru ve isabetli tercih konusunda adaylara danışmanlık hizmeti verirken, diğer yandan öğrenciler de mensubu oldukları OMÜ’nün ayırt edici özellikleri ile kampüs hayatını canlı sohbet ortamında adaylara anlattı.

Yoğun ilginin olduğu stantta; fakülte broşürleri, OMÜ’yü tanıtan QR kodlu kitap ayraçları, çeşitli hediyeler de adaylarla paylaşıldı.

OMÜ’yü tercih etmek isteyen adaylar, oluşturulan aday.omu.edu.tr web adresinden fakülteler, puanlar, yurt imkanları olmak üzere her türlü bilgiye ulaşabilecek.

Samsun İl Millî Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle düzenlenen ve adayların birçok üniversiteyi aynı platformda tanıma şansına sahip olduğu Üniversite Tanıtım Fuarı’nda; OMÜ başta olmak üzere Türkiye’den birçok devlet ve vakıf üniversitesi de stant açarak üniversite adaylarıyla buluştu.

X
Secure Login

This login is SSL protected