OMÜ-TTO’nun Düzenlediği ARDEB 3005 Programına Yoğun İlgi
10 Aralık 2021, Cuma - 15:55
Güncelleme: 10 Aralık 2021, Cuma - 16:00

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, TÜBİTAK ARDEB 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında bölge TTO’larla bilgilendirme etkinliği düzenledi.

OMÜ-TTO Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Eda Beylihan’ın moderatörlüğünde TÜBİTAK Uzmanı Yeliz Omuzlu Aksoy’un sunumuyla gerçekleşen programda, 3005 programının ayrıntıları, başvuru koşulları, destek miktarı, başvuru alanları gibi konular anlatıldı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda TÜBİTAK Uzmanı Yeliz Omuzlu Aksoy kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi akademisyen ve öğrencilerinin yanı sıra Samsun Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Hitit Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri de katılım sağladı.