MENU

OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi; Birçok Sosyal Sorumluluk Projesiyle Farkındalık Yarattı
31 Aralık 2021, Cuma - 10:15
Güncelleme: 31 Aralık 2021, Cuma - 12:34
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi, öğrencilerin sosyal sorumluluk yönlerinin güçlendirilmesi ve hastaların da motivasyonlarını sağlamak için birçok sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

Projeler dâhilinde Nükleer Tıp Bölümü çalışanları, el emeğiyle yaptıkları hediyeleri hazırladı. Hazırlanan hediyeler, Başhekim Prof. Dr. Fatih Özkan ve Nükleer Tıp Ekibi eşliğinde, Çocuk Hastanesinde yatan hastalara dağıtıldı.

Bir başka etkinlikte Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren Türk Tıp Öğrencileri Uluslararası Komitesi Topluluğu İnsan Hakları ve Barış Çalışma Kolu öğrencileri ise hastalara moral vermek ve onları mutlu etmek amacıyla Çocuk Hastanesini ziyaret ederek çocuklara çeşitli kitaplar hediye etti.

El sanatları kermesi

Öte yandan düzenlenen el sanatları kermesinde Psikiyatri Servisi’nde yatan hastaların, el sanatları kursunda edindikleri bilgi ve tecrübeler ışığında ortaya çıkardıkları ‘uğraşı çalışmaları’ sergilendi. Söz konusu el sanatları kursu, Atakum Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Çiğdem Karatürk Erdal ve Hemşire (Uğraşı Terapisti) İlknur Saraç tarafından verildi.

OMÜ öğrenci toplulukları ve gönüllü öğrencilerinin katılımıyla renklenen ve çeşitlenen etkinliği birçok kişi ziyaret etti.

OMÜ Üst Yönetimi de örnek olan çalışmalar ve gösterilen duyarlılık için Tıp Fakültesi Hastanesi çalışanları ile öğrencilere teşekkür etti.

X
Secure Login

This login is SSL protected