MENU

“OMÜ Mezunlar Günü 2022”nin Hazırlıkları Tamam
14 Eylül 2022, Çarşamba - 14:15
Güncelleme: 17 Eylül 2022, Cumartesi - 16:34
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “OMÜ Mezunlar Günü 2022” etkinliğine yönelik hazırlıklarda sona gelindi.

Bu kapsamda hazırlıkların son kontrollerinin yapılması adına Mezunlar Koordinatörlüğü ve organizasyon ekibi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk ile bir araya geldi.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda Prof. Dr. Batuk başkanlığındaki buluşmada Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Altın, “OMÜ Mezunlar Günü 2022” etkinliği için sürdürülen hazırlıkların son durumunu paylaştı.

Dr. Öğr. Üyesi Altın, yaptığı sunumda programa yoğun bir başvurunun olduğunu ve güzel bir etkinlik için gerekli tüm çalışmaların yapıldığını söyledi.

Deniz turu, Kızılırmak Deltası gezisi, OMÜ Göleti Ziyareti

16 Eylül 2022 Cuma günü düzenlenecek etkinliğe dair Koordinatör Altın “Saat 10:00 – 12:00 arasında her bölümde kurulan mezun takip ve değerlendirme komisyonları iş birliğinde ‘Bölüm Etkinliği’ne yer verilecek ve ardından Yaşam Merkezi’nde öğle yemeği ikramı olacak. Öğle yemeğinden sonra ise 13:30 – 16:30 saatleri arasında Samsunum 1 gemisiyle deniz turu, Kızılırmak Deltası kuş cenneti gezisi ve OMÜ Göleti ziyaretinden oluşan eş zamanlı 3 farklı etkinliği, katılımcıların tercihine bırakarak gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” diye konuştu.

Koordinatör Altın, Yaşam Merkezi önünde saat 17:00 – 19:00 arasındaki kapanış programında da açılış konuşmaları, akşam yemeği ikramı, Türk halk müziği korosu, halk oyunları gösterisi, OMÜ Mezun Kart lansmanı ve açık kürsü konuşmalarının olacağını kaydetti.

Program ile ilgili tüm detaylara https://mezunlargunu.omu.edu.tr/  adresinden ulaşılabileceğini ve kayıtların son güne kadar devam edeceğini hatırlatan Altın, başta Rektör Yardımcı Prof. Dr. Cengiz Batuk ve organizasyon ekibine, vermiş oldukları desteklerden dolayı şükranlarını sundu.

X
Secure Login

This login is SSL protected