MENU

OMÜ İlahiyat Fakültesi Mezunu Vakıflar Genel Müdürü Ersoy Öğrencilerle Buluştu
27 Aralık 2021, Pazartesi - 15:00
Güncelleme: 28 Aralık 2021, Salı - 18:40
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesinin mezun-öğrenci buluşmaları çerçevesinde düzenlediği "Mesleki Bilgilendirme ve Tecrübe Paylaşımı" başlıklı programda Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, davetli konuşmacı olarak yer aldı.

İlahiyat Fakültesinin Konferans Salonunda gerçekleşen programa; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fehmi Yazıcı ile Prof. Dr. Cengiz Batuk ve Genel Sekreter Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Şahin, Fakülte yönetimi ve öğrenciler katıldı.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Şahin’in açılış konuşmaları ile başlayan program, davetli konuşmacı Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’un hitabıyla devam etti. 1981 yılında, o dönem ismi Yüksek İslam Enstitüsü olan OMÜ İlahiyat Fakültesinden mezun olan Burhan Ersoy, 45 yıllık meslek hayatı ve tecrübelerini paylaşarak kariyer planlarını netleştirmek isteyen öğrencilere rehberlik etti.

Medeni insanın özelliklerinden ve iyi bir yöneticinin nasıl olması gerektiği gibi konulara da değinen Ersoy, Hz. Ali’nin “İnsanlara akılları miktarınca hitap edin” sözünü de hatırlatarak sade bir tebliğ dilinin ne kadar önemli olduğunu kaydetti. Gençlere; zaman bendedir ve mekân bana emanettir şuuru ile hareket etmeleri tavsiyesinde bulunan Müdür Burhan Ersoy, arayan değil aranan eleman olmanın öneminin altını çizdi. Sunumunu vakıf medeniyetinin ve Vakıflar Genel Müdürlüğünün faaliyetleri ile bitiren Ersoy, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk’un, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’a fidan sertifikası takdimi ile gerçekleşen kapanışta, katılımcılara Burhan Ersoy’un "Gün Ola Harman Ola" adlı kitabı hediye edildi.

X
Secure Login

This login is SSL protected