MENU

OMÜ Gündüz Bakımevi’nde Yeni Eğitim Yılı Heyecanı
08 Eylül 2022, Perşembe - 13:58
Güncelleme: 04 Ocak 2023, Çarşamba - 12:29
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) bünyesindeki Gündüz Bakımevi, 2022 – 2023 eğitim-öğretim yılına eğlenceli aktivitelerle başladı.

Çocukların eğlenceli zaman geçirebilmeleri için gereken özenin gösterildiği yeni eğitim yılı açılışında Gündüz Bakımevi’nin girişi balonlarla süslendi. İlgi odağı olan palyaço gösterisiyle coşkuları artan çocuklar yüz boyama, baloncuk çıkarma etkinliği ve sosis balonlarla gönüllerince eğlendi.

Yeni yıl açılışında palyaçonun rehberliğinde dans eden çocukların neşesine veliler de dâhil olurken Bakımevi öğretmenleri yıl boyunca sürecek bu tür etkinliklerin, çocukların okul öncesi kişisel ve ruhsal gelişimi ile temel alışkanlıkları kazanmaları ve yeteneklerini geliştirmelerinde önemli bir işlevi olduğunu dile getirdiler.

Öğretmenler yanı sıra, çocukların sosyalleşmelerine destek olacak, sağlıklı ve güçlü bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacak birbirinden renkli eğitim programıyla yola çıktıklarını belirttiler.

Heyecanı ve mutlulukları yüzlerine yansıyan çocukların doya doya eğlendiği yeni eğitim yılı açılış etkinliği, hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.

X
Secure Login

This login is SSL protected