MENU

OMÜ, Azerbaycan TEKNOFEST'te Yerini Aldı
27 Mayıs 2022, Cuma - 10:53
Güncelleme: 27 Mayıs 2022, Cuma - 16:48
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Azerbaycan'da gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te stant açarak yerini aldı.

Türkiye Teknoloji Takımı (T3 Vakfı), Azerbaycan Dijital Gelişim ve Ulaştırma Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde, ülkenin önemli kurum ve firmalarının destekleriyle Bakü Crystal Hall ve Deniz Kenarı Bulvarı Milli Park'ta düzenlenen festivale OMÜ, birçok projesinin sergilendiği stantla katıldı.

Festivalde OMÜ’nün teknolojilerini; Yeşilyurt Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kemal Yıldızlı, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mevlüt Gürbüz, Genel Sekreter Yardımcısı Serap Sivrioğlu Sezer ziyaretçilere tanıttı. OMÜ standına Azerbaycanlı akademisyenler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Festivale katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Nobel ödüllü bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar’la bir süre sohbet etti. Daha sonra Yazıcı ve OMÜ’lü akademisyenler, Aziz Sancar’la hatıra fotoğrafı çekildi.

Samsun’un ev sahipliğinde organize edilecek dünyanın en büyük havacılık ve uzay festivali TEKNOFEST Karadeniz 30 Ağustos-4 Eylül 2022’de gerçekleştirilecek.

X
Secure Login

This login is SSL protected