MENU

Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Altın Mezun Temsilci Öğrencilerle Buluştu
26 Ekim 2022, Çarşamba - 14:10
Güncelleme: 26 Ekim 2022, Çarşamba - 14:10
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Altın başkanlığında mezun temsilci öğrenciler ile UZEM konferans salonunda toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya tüm fakülte ve yüksekokul bölümlerinde ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü programlarında öğrenim gören mezun temsilci öğrencileri katıldı.

İlk olarak mezunlar koordinatörlüğünün, misyon, vizyon, görevleri ve yapmış olduğu faaliyetleri içeren sunumunu gerçekleştiren Altın, “Neden üniversitemizde böyle bir koordinatörlük var neden biz bu çalışmaları yapıyoruz sorularına cevapladı.  Yapılan bu çalışmaları daha aktif ve etkili yapabilmek için mezun temsilci öğrencileri olarak sizler ile işbirliği yapmak sizler ile birlikte hareket etmek istiyoruz. Bu nedenle sizlerin katılımı ile Kariyer Geliştirme Topluluğu’nu kurarak yapacak olduğumuz faaliyetleri üniversitemizde öğrenim gören tüm öğrencilere ulaştırma imkanı bulacağız. Bu öğrenci topluluğu ile üniversitemizde öğrenim gören tüm öğrencilerin, eğitim-öğretim süresince ve mezuniyet sonrası kariyer planlama ve geliştirmeye yönelik Kariyer Merkezi Müdürlüğü, Uzaktan Eğitim Merkezi, Sürekli Eğitim Merkezi ve üniversitemizin diğer birçok birimi ile iş birliğinde faaliyetler ve programlar gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

Toplantıda Kariyer Geliştirme Topluluğu için başkan olmak isteyenlerin sahneye çıkarak kendileri tanıtmaları istendi ve ardından yapılan açık oylama ile topluluk başkanı ve yönetimi belirlenerek, topluluğun kurulması için gerekli evraklar hazırlandı ve imzalandı.

Topluluk yönetiminin belirlenmesi sonucunda topluluğun akademik danışmanı olan Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Altın, kurulan öğrenci topluluğunun güzel ve faydalı çalışmalar yapması ve tüm öğrenci arkadaşlara başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçirmeleri temennisinde bulunarak toplantıyı sonlandırdı.

X
Secure Login

This login is SSL protected