MENU

"Mesleki Uygulama" ile Öğrenciler İş Hayatına Hazır
15 Haziran 2021, Salı - 13:27
Güncelleme: 15 Haziran 2021, Salı - 14:48
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü ile Samsun Nano-Lab. Analiz ve Medikal Hizmetler A.Ş. arasında 5 yıl geçerli olacak "Mesleki Uygulama Protokolü" imzalandı.

Dekanlıkta imzalanan protokol metnine, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Emin Kasap ve Nano-Lab. Analiz ve Medikal Hizmetler A.Ş. Sorumlu Müdürü Volkan Tosun imza attı. Törene; Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Işık, Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erkan Yalçın, Bölüm Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Savaş Yılmaz ve Prof. Dr. Tülay Aytaç Akçin ile Nano-Lab. Analiz ve Medikal Hizmetler A.Ş. Satış Müdürü Abdullah Çakmak da katıldı.

Fen-Edebiyat Fakültesi Lacivert Salon'daki törende, 2020 - 2021 bahar yarıyılında Mesleki Uygulama Programı'nı, Nardo Biyoteknoloji Sanayi Tic. A.Ş ve Özel Samsun Sınav Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi ile Anadolu Lisesinde başarıyla tamamlayan son sınıf lisans öğrencilerine Biyoloji Bölümü öğretim üyeleri ve programa katılan Özel Samsun Sınav Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi ile Anadolu Lisesi kurum amiri Mücahit Gençal tarafından başarı belgeleri takdim edildi.

Son sınıf öğrencisine iş teklifi

Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erkan Yalçın, yaptığı konuşmada, öğrencileri tebrik ederek programın ilk defa uygulanmasına rağmen Özel Samsun Sınav Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi ile Anadolu Lisesinde Mesleki Uygulama Programı'nı başarıyla tamamlayan Sümeyra Akın’ın aynı kurumdan iş teklifi almasının önemli bir başarı olduğunu söyledi.

Sınav Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi ile Anadolu Lisesi kurum amiri Mücahit Gençal ise programı başarıyla tamamlayan Biyoloji Bölümü lisans öğrencisi Sümeyra Akın’ı tebrik ederek memnuniyetini dile getirdi.

Başarı belgelerini alan lisans öğrencileri de programdan çok memnun kaldıklarını, öz güven ve iş tecrübesi kazandıklarını ifade ederek yetkililere teşekkür ettiler.

Tören, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected