Manevi Yönüyle İnsan Etkinliği Gerçekleşti
03 Haziran 2021, Perşembe - 14:05
Güncelleme: 03 Haziran 2021, Perşembe - 14:10

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü Sosyal Etkinlik Komisyonunun “olmak üzerine konuşmalar” etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Manevi Yönüyle İnsan” konulu söyleşi, internet platformu üzerinden gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. İlknur Aydın Avci’nın yürüttüğü etkinliğe, OMÜ İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Okuyan konuşmacı olarak katıldı.

Toplumu Güçlendirme Derneğinin youtube kanalı üzerinden eş zamanlı olarak yayınlanan söyleşide Prof. Dr. Mehmet Okuyan, insanın manevi özelliklerini Kur’an-ı Kerim’de geçen ayet ve sureler ile dinleyicilerine aktararak insanı diğer canlılardan ayıran dört unsur olan akıl, irade, fıtrat ve vicdanın önemli olduğunu belirtti.

Akademisyen ve OMÜ öğrencileri başta olmak üzere farklı üniversitelerden yoğun ilgi gören etkinlik,  katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.