MENU

KÖKMER’in Desteklediği Doktora Öğrencisi Merve Genç’in Tez Projesine TÜBİTAK’tan Destek
30 Eylül 2021, Perşembe - 16:38
Güncelleme: 08 Şubat 2023, Çarşamba - 14:45
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezinin (KÖKMER) desteği kapsamında Veteriner Fakültesi doktora öğrencisi Merve Deniz Genç’in yazdığı ‘’Köpek Spermasının Kriyoprezervasyonunda Mezenkimal Kök Hücre ve Seminal Plazma Kaynaklı Eksozomların Etkinliğinin Değerlendirilmesi’’ başlıklı tez projesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumundan (TÜBİTAK) destek aldı.

TÜBİTAK Hızlı Destek Programı’nca finanse edilecek tez projesi, Veteriner Fakültesi Dölerme ve Suni Tohumlama Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mesut Çevik danışmanlığında yürütülecek.

“Misyonumuz AR-GE çalışmalarına hız kazandırmak ve araştırmacılara bu konuda destek vermek”

Doktora öğrencisi Genç’in başarısıyla ilgili değerlendirmede bulunan OMÜ KÖKMER Müdürü Dr. Öğr. Gör. Melek Yüce “Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak misyonumuz araştırma geliştirme (AR-GE) çalışmalarına hız kazandırmak ve araştırmacılara bu konuda destek vermek. Bu kapsamda  doktora öğrencimiz Merve Deniz Genç’in, KÖKMER iş birliği ile hazırlanan tez projesinin TÜBİTAK’tan destek almasından dolayı mutluyuz.” diye konuştu.

OMÜ Üst Yönetimi de projesinden ötürü doktora öğrencisi Merve Deniz Genç ile KÖKMER ve Veteriner Fakültesini tebrik etti.

X
Secure Login

This login is SSL protected