KÖKMER’in Desteklediği Doktora Öğrencisi Genç’in Tez Projesine TÜBİTAK’tan Destek
30 Eylül 2021, Perşembe - 17:38
Güncelleme: 01 Ekim 2021, Cuma - 11:32
Dinlemek için tıklayınızDİNLE

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezinin (KÖKMER) desteklediği Veteriner Fakültesi doktora öğrencisi Merve Deniz Genç’in yazdığı ‘’Köpek Spermasının Kriyoprezervasyonunda Mezenkimal Kök Hücre ve Seminal Plazma Kaynaklı Eksozomların Etkinliğinin Değerlendirilmesi’’ başlıklı tez projesi, TÜBİTAK’dan destek aldı.

TÜBİTAK Hızlı Destek Programınca finanse edilecek tez projesi, Veteriner Fakültesi Dölerme ve Suni Tohumlama Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mesut Çevik danışmanlığında yürütülecek.

“Misyonumuz Ar-Ge çalışmalarına hız kazandırmak ve araştırmacılara bu konuda destek vermek”

Doktora öğrencisi Genç’in başarısıyla ilgili değerlendirme bulunan OMÜ KÖKMER Müdürü Öğretim Görevlisi Doktor Melek Yüce, “Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak misyonumuz Ar-Ge çalışmalarına hız kazandırmak ve araştırmacılara bu konuda destek vermek. Bu kapsamda  KÖKMER işbirliği ile hazırlanan doktora öğrencimiz Merve Deniz Genç 'in tez projesinin TÜBİTAK’tan destek almasından dolayı mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak araştırma merkezimizi, öğrencimizi ve fakültemizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Secure Login

This login is SSL protected