MENU

Hemşirelik Bölümünde Toplumda Pandeminin İzleri Konulu Söyleşi Gerçekleşti
02 Haziran 2022, Perşembe - 16:16
Güncelleme: 02 Haziran 2022, Perşembe - 16:16
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Sosyal Etkinlik Komitesi tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılında düzenlenen etkinliklerin sonuncusu olarak Toplumda Pandeminin İzleri konulu söyleşi oldu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda “Olmak Üzerine Konuşmalar” etkinliği kapsamında düzenlenen söyleşiye OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Meriç Kırmızı konuk oldu. 

Dr. Öğretim Üyesi Meriç Kırmızı, Covid- 19 pandemisinin yaşamın farklı alanlarına etkisinden bahsetti. Meriç Kırmızı, toplumsal yaşam alanlarının şehir yaşamından doğal yaşam alanlarına doğru değiştiğini, eğitim sistemindeki ani ve hızlı değişimleri, küresel ekonominin yoksullaştığını, kadınların bu süreçte sosyal rol ve sorumluluklarının arttığı belirtti.

Söyleşide etkinliğe katılan öğretim elemanları da Covid-19 pandemisinin kendi yaşamlarına olan etkileri ile ilgili deneyimlerinin paylaştı. Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin ilgi gösterdiği etkinlik teşekkür belgesinin takdimi ile sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected