MENU

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığında Görev Değişimi
22 Mart 2022, Salı - 10:24
Güncelleme: 24 Mart 2022, Perşembe - 10:50
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığında yapılan devir teslim töreniyle Prof. Dr. Ali Seylan, Prof. Dr. Ali Tomak’tan dekanlık görevini devraldı.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın da katıldığı devir teslim törenine; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Prof. Dr. Recep Sancak, Prof. Dr. Cengiz Batuk ve Prof. Dr. Selim Eren ile Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep de iştirak etti.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Fakültenin gelişimi adına göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı eski Dekan Prof. Dr. Ali Tomak’a teşekkür ederken, dekanlık görevini üstlenen Prof. Dr. Ali Seylan’a da yeni görevinde muvaffakiyet diledi.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Ünal, “Aldığınız bayrağı yıllar içinde daha ileriye taşıyacaksınız. Bizim zaten fakültenin kuruluşundan beri tüm arkadaşlarımızla sıkı bir dostluğumuz var. Sayın Prof. Dr. Ali Tomak döneminde de yaptığımız gibi istişare ederek yürüttüğümüz süreci yine aynı şekilde yürütmek istiyoruz. Gelişerek ve güçlenerek, dışarıya da etki edecek şekilde enerji toplayarak yola devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Törende Rektör Ünal, eski Dekan Tomak ile yeni Dekan Seylan’a çiçek takdim etti.

X
Secure Login

This login is SSL protected