Bölge TTO’lardan Ortak TÜBİTAK 1001 Bilgilendirme Etkinliği
05 Şubat 2021, Cuma - 10:19
Güncelleme: 05 Şubat 2021, Cuma - 10:44

TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında on-line (çevrim içi) bilgilendirme etkinliği gerçekleştirildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (OMÜ-TTO) Üniversite Sanayi İş Birliği Uzmanı Şafak Esra Aslan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe; TÜBİTAK Bilimsel Programlar Uzmanı İdris Ayhan katıldı. Etkinlik boyunca söz konusu program hakkında detaylı bilgilerin yanı sıra, başvuru ekranı, başvuru süreci, olası ret sebepleri ve proje değerlendirme süreçleri hakkında bilgiler verildi. Sunumun ardından katılımcıların soruları cevaplandı.

OMÜ, Samsun Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Hitit Üniversitesi ve Sinop Üniversitesinin iş birliğinde OMÜ-TTO, Samsun Üniversitesi TTO, Amasya Üniversitesi TTO, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi TTO, Hitit Üniversitesi TTO ve Sinop Üniversitesi TTO’nun katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik OMÜ-TTO YouTube kanalından yayımlandı.

Programı tekrar izlemek için OMÜ-TTO YouTube kanalını ziyaret edebilir veya aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.