MENU

BasicEDU Projesi Katılımcılarının Eğitimleri Devam Ediyor
26 Ekim 2022, Çarşamba - 14:18
Güncelleme: 26 Ekim 2022, Çarşamba - 14:18
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Model Geliştirme Proje Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen “BasicEDU- Temel Eğitim Yoluyla Dezavantajlı Kadınların Yetkinliklerinin Güçlendirilmesi İçin Model Geliştirme” projesinde,  mentör ve mentilere yönelik güçlendirme eğitimleri düzenlendi.

Projenin çıktıları arasında yer alan ve hedef kitleye yönelik ihtiyaç analizi sonrasında geliştirilen Öğrenmeyi Öğrenme Yetkinliği, Dil ve İletişim Becerileri, Matematiksel Yetkinlikler, Dijital Beceriler ve İşgücü Piyasası Oryantasyonu, İş Arama Araçları ve Stratejileri başlıklı modüllerin yanı sıra, İŞKUR, KOSGEB ve Halk Eğitim Merkezlerinin desteğiyle, katılımcıların kayıtlı istihdama dahil edilmelerine yönelik farklı eğitimler de gerçekleştirildi.

Projenin eğitim sürecinin bitiminden sonra eğitime katılan mentör ve mentilerin dijital pazarlama konusundaki yetkinliklerinin belgelendirilmesi için Atakum Halk Eğitim Merkezi ile yapılan işbirliği ile kendilerine Dijital Pazarlama Eğitimi verildi.

Pelitköy TOKİ Eğitim Salonunda verilen Dijital Pazarlama Eğitim programını 21 kişi tamamlayarak belge almaya hak kazandı. Proje ekibi, organizasyonu sağlanan eğitimi ziyaret ederek menti ve mentörlerle paylaşımlarda bulundu.

X
Secure Login

This login is SSL protected