MENU

Assist Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri ile İstihdama Yönelik İş Birliği Protokolü İmzalandı
18 Şubat 2020, Salı - 14:30
Güncelleme: 19 Şubat 2020, Çarşamba - 11:34
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü ile Assist Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. , Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencilerinin piyasa şartlarına uygun nitelikte yetiştirilerek istihdam edilmeleri amacıyla iş birliği protokolü imzaladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde, Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Assist Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Haktan Saran, iş birliği koşullarını ve kapsamını içeren protokolü imzaladı. İmza töreninde Assist Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Tüfekçi, İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Erkan Aydın, Eğitim ve Yetenek Yönetimi Müdürü Faruk Çakmak, Samsun Operasyon Müdürü Şirin Sulakel ile OMÜ Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Can Altunay, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Dursun Kırmemiş de hazır bulundu.

İş birliği protokolü ile Çağrı Merkezi Hizmetleri Programında eğitim gören Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ihtiyaç duyulan nitelikte yetiştirilmesini hedeflediklerini belirten Assist Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri yetkilileri, en temel amaçlarının sektördeki insan sermayesini teknik ve yeterlilik anlamında geliştirmek olduğunu söylediler.

OMÜ ile iş birliği yapmayı oldukça önemsediklerini dile getiren yetkililer, protokol kapsamında verilecek eğitimler sonucu sertifika almaya hak kazanan öğrencilere, iş alımda öncelik tanınacağını da belirttiler.

Öğrencilerin saha tecrübesi kazanması amacıyla OMÜ’nün yürüttüğü iş yeri eğitimi hakkında bilgi veren Rektör Vekili Mehmet Kuran da öğrencilerin gelişimi ve istihdamı açısından bu tür eğitim programlarının son derece önemli olduğunu vurguladı. Çeşitli sektörden uzmanların öğrencileri eğittiği ustaların eğitimi programı hakkında da bilgi veren Prof. Dr. Mehmet Kuran, bu konuda yapılacak iş birliklerine OMÜ’nün her zaman açık olduğunu ifade etti.

Protokol hayırlı olsun dilekleriyle imzalandı.

X
Secure Login

This login is SSL protected