Akademisyenler İçin TÜBİTAK 2214-A VE 2219 Programları Bilgilendirme Etkinliği Düzenlendi
09 Nisan 2021, Cuma - 12:51
Güncelleme: 09 Nisan 2021, Cuma - 12:51

TÜBİTAK 2214-A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Burs Programı ile 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programlarının bilgilendirme etkinliği, internet üzerinden düzenlenen programla gerçekleşti.

Moderatörlüğünü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi  (OMÜ-TTO) Üniversite Sanayi İşbirliği Uzmanı Şafak Esra Aslan’ın yaptığı etkinlikte,  TÜBİTAK Bilimsel Programlar Uzmanı Dr. Zeynep Atalay ve Uzman Yardımcısı Rana Molbay;  programların başvuru detayları, başvuru ekranı, proje başvurularında olması ve olmaması gereken hususlar hakkında sunum yaptı.

Akademisyenlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik;  OMÜ, Samsun Üniversitesi, Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Hitit Üniversitesi işbirliğinde ve üniversite teknoloji ve transfer ofislerinin katkılarıyla düzenlendi.

Yayını izlemek için aşağıdaki bağlantıdan erişim sağlayabilirsiniz; https://www.youtube.com/watch?v=OVMXhxqtHAQ&t=997s