2024 Yılı Mezun Temsilcileri Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
29 Mart 2024, Cuma - 10:50
Güncelleme: 29 Mart 2024, Cuma - 10:50

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve akademik birimler tarafından seçilen mezun temsilcisi öğrencilerin katılımıyla ‘2024 Yılı Mezun Temsilcileri Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

UZEM Konferans Salonundaki bilgilendirme toplantısı Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Altın başkanlığında düzenlendi.

Mezunlar Koordinatörlüğünün tanıtım sunumunda; birim web sayfası, mezun bilgi sistemi, yapılan mezun-öğrenci buluşması ve mezunlar günü etkinleri hakkında bilgilendirme yapan Koordinatör Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Altın, “Mezun temsilcisi seçilen öğrencilere birimlerindeki mezun birim koordinatörleri ve mezun takip ve değerlendirme komisyonunu üyeleriyle tanışmalarını mezunlarla ilgili tüm çalışmalarda yer almalarını özellikle birim, bölüm veya programdan mezun olma aşamasında olan öğrencilere mezun bilgi sistemine üye olmaları konusunda bilgilendirmenizi talep ediyoruz.” dedi.

Toplantı; mezun temsilcilerinin görüş, öneri ve talepleri ile sona erdi.