Gülten İmamoğlu Sergisi "Tohum II"

Prof. Dr. Gülten İmamoğlu

ARTGALERİM BEBEK-İSTANBUL

11 Nisan 2019, Perşembe - 18:00 - 12 Mayıs 2019, Pazar - 19:45

gulteni@omu.edu.tr

29 March 2019

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Gülten İmamoğlu, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100. yılına ithafen açtığı kişisel resim sergisi "Tohum", İstanbul turuna devam ediyor.

Prof. Dr. Gülten İmamoğlu’nun “tohum” temasını işlediği 28 eseri İstanbul Ziraat Bankası Tünel Sanat Galerisi'nde sergilenmiş ve sanatseverlerin yoğun ilgisini çekmişti.

2018 yılında New York’ta Saphira& Ventura Gallery’de düzenlediği “The Mirror Reflecting” adlı serginin yanı sıra Washington DC ve Gallery NK'da düzenlediği sergilerle, yurt dışındaki sanatseverlerin de beğenisini toplayan Gülten İmamoğlu, Türkiye’de ve yurt dışında eserlerini sergilemeye devam edecek. Kataloğunu Prof. Dr. Kıymet Giray’ın yazdığı sergiler; 11 Nisan - 11 Mayıs tarihleri arasında Artgalerim Bebek’te, 5 - 25 Haziran tarihleri arasında Singapur’da, 1 Haziran - 1 Ekim tarihleri arasında da Bodrum Kempinski Otel'de gerçekleşecek.

Etkinlik Takvimi'ne gözat