Hemşirelik Bölümü IV. Öğrenci-Mezun Buluşması

OMÜ Youtube Kanalı

09 Haziran 2021, Çarşamba - 12:00
04 June 2021

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Mezun Takip ve Değerlendirme Komisyonunun her yıl düzenlediği “Öğrenci–Mezun Buluşması” etkinliği bu yıl da gerçekleştirilecek.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünden mezun olan ve farklı kurumlarda birey, aile ve topluma fayda sağlayan değerli mezunlarımız, Hemşirelik Bölümünde eğitimlerine devam eden farklı sınıflardaki öğrencilerle tecrübelerini paylaşmakta. Hemşirelik öğrencileri için ufuk açmayı, mezunlarımız için de aidiyet duygusunu pekiştirmeyi ve iletişim bağını kuvvetlendirmeyi amaçlayan buluşma etkinliğinin bu yıl dördüncüsünün yapılması planlandı.

9 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 13:00'te düzenlenecek etkinliğin konukları Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü mezunları Senanur Şimşek ve Enes Şimşek.

Senanur Şimşek mesleğine İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde devam ederken, Enes Şimşek ise Taksim Eğitim-Araştırma Hastanesinde görev yapmakta.

OMÜ Youtube Kanalı üzerinden çevrim içi (on-line) yayımlanacak "4. Öğrenci-Mezun Buluşması" etkinliğinde değerli öğrencilerimizi ve mezunlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Etkinlik Takvimi'ne gözat