Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Mezun-Öğrenci Buluşması

OMÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ

15 Aralık 2020, Salı - 18:30 - 19:30
10 December 2020

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğü çalışmalarından biri olan “Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinlikleri” kapsamında on-line (çevrim içi) bir söyleşi gerçekleştirilecektir.

Bunun yanı sıra söyleşide OMÜ'den mezun olan bir okul öncesi öğretmeninin kariyer yolculuğunun öğretmen adaylarına aktarılması ve bu noktada öğretmen adaylarının kafalarındaki sorulara yanıt bulmaları hedefleniyor.

Etkinlik, 15 Aralık 2020 Salı günü on-line olarak saat 19:30’da Google Meet programı üzerinden yayımlanacak.

Etkinlik Takvimi'ne gözat