II. Lisansüstü Hemşirelik Araştırmaları Sempozyumu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hemşirelik Bölümü

23 Aralık 2021, Perşembe - 09:00 - 24 Aralık 2021, Cuma - 16:00
01 October 2021

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü olarak 22-26 Aralık 2021 tarihleri arasında bu yıl ikincisini düzenliyeceğimiz II. Lisansüstü Hemşirelik Araştırmaları Sempozyumu’na sizleri davet etmekten mutluluk duyarız.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Toplumu Güçlendirme Derneği işbirliği ile düzenlenen sempozyumumuz online telekomünikasyon şeklinde gerçekleştirilecektir. Sempozyumun temel amacı; hemşirelik alanında, yapılan akademik çalışmaları, güncel gelişmeleri ve deneyimleri paylaşmak ve siz lisansüstü hemşirelik öğrencileri arasındaki iletişim ve işbirliğini artırarak, ülkemizdeki hemşirelik alanının gelişimine katkıda bulunmaktır. Bu amaçla sempozyumda lisansüstü hemşirelik öğrencilerinin danışman öğretim elemanları ile yürüttükleri bilimsel çalışmalar sunulacak ve tartışılacaktır.

Ayrıca sempozyum bilimsel programında farklı üniversitelerin birbirinden değerli  öğretim üyeleri hemşirelik araştırmalarına katkı sağlayacak oturumlarla bizlerle birlikte olacaktır. Sempozyum kapsamına hemşirelik alanında bilimsel araştırma yapma bilgi ve becerilerinizi arttırmak amacıyla çeşitli kurs programları dahil edilmiştir.

Değerli katılımcılar sizleri “II. Lisansüstü Hemşirelik Araştırmaları Sempozyumu’na” katılmaya içtenlikle davet ediyoruz.Sevgi ve saygılarımızla…

Sempozyum Düzenleme Komitesi Adına

Doç.Dr. Birsen ALTAY