Yemekhane Bakiye Yüklenmesi Hk
24 Aralık 2020, Perşembe - 11:54
Güncelleme: 24 Aralık 2020, Perşembe - 11:55

Koronavirüsün (covid-19) bulaş riskinin önlenmesi için alınan tedbirler kapsamında, 25.12.2020 tarihi itibarıyla yemekhanelerde bulunan pos cihazlarından bakiye yüklemesi yapılmayacağı yazılı olarak Üniversitemiz birimlerine bildirilmiştir.

Yemekhanelerden yararlanacak personel ve öğrenciler bakiye yüklemelerini akillikart.omu.edu.tr (sks.omu.edu.tr, Hızlı Erişim, Karta Para Yükleme sekmesi) sanal pos hesabından  ve Öğrenci Sosyal Yaşam Merkezi ile 2.Kampüs Yemekhanesinde (İİBF üstü) bulunan KİOSK cihazlarından yapabilecektir. Sanal pos hesabından saat 11.00'a kadar yapılan yüklemeler anında, bu saatten sonraki yüklemeler ise bir sonraki gün sisteme yansımaktadır.