MENU

Tarım ve Gıda Ettiği Güz Semineri 2020
02 Aralık 2020, Çarşamba - 16:04
Güncelleme: 07 Aralık 2020, Pazartesi - 17:55
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Türkiye'nin kendi alanında ilk ve tek sivil toplum kuruluşu olan Tarım ve Gıda Etiği Derneğinin (TARGET) Ondokuz Mayıs Üniversitesi birlikteliğiyle düzenleyeceği "Tarım ve Gıda Etiği 2020 Güz Semineri", 3 Aralık 2020 Perşembe günü 14:00 - 16:00 saatleri arasında Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) aracılığıyla on-line (çevrim içi) formatında yayımlanacaktır.

OMÜ Uzaktan Eğitim Merkezinin YouTube kanalından gerçekleştirilen seminere; OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Tarım ve Gıda Etiği Derneği Başkanı Prof. Dr. Cemal Taluğ, ilgili akademisyenler ve öğrenciler katılacak. 

Tarım ve gıda ettiği üzerine çerçeve analiz yapacak olan Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü Müdürü ve Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevzat Artık’ın başkanlığında, “AB ve Türkiye’de Gıda Güvenliği Uygulamaları” başlıklı oturum düzenlenecek. 

Oturuma katılan panelistlerden TAR-GET Yönetim Kurulu Üyesi ve OMÜ Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Evren, “Gıda ve Etik” üzerine Gıda Mühendisi ve Samsu Börek-Kurucusu Ümit Dedezade ise “Gıda Üretiminde Sektörde Karşılaşılan Sorunlar” üzerine birer sunuş gerçekleştirecek.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü.

X
Secure Login

This login is SSL protected