Sürekli İşçi Alımı Noter Kurası 16 Temmuz'da Gerçekleştirilecek
10 Temmuz 2020, Cuma - 10:29
Güncelleme: 10 Temmuz 2020, Cuma - 12:52

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne (Üniversite Hastanesi) bağlı Samsun ili ve ilçelerindeki bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında İş-Kur aracılığıyla 71 (yetmiş bir) sürekli işçi alımı noter kurası 16 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 10:00' da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacak.

Kuraya katılmak isteyenler Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uymaları şartıyla izin verilecek. Maske takmayanlar kesinlikle salona alınmayacak. Oturma düzeni sosyal mesafe kuralına uyularak düzenlenecek. Salonda yer bulamayan ve çekilişi takip etmek isteyen kişiler canlı yayınla OMÜ'nün sosyal medya hesaplarından izleyebilecek.

Noter kurası işlemleri 16 Temmuz Perşembe günü saat 10.00'dan itibaren aşağıdaki sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

www.youtube.com/ondokuzmayisuniversitesi              (Canlı yayını izlemek için ABONE OL butonuna basmayı unutmayın)

www.facebook.com/ondokuzmayis1975