Siber Güvenlik Buluşması
28 Kasım 2023, Salı - 09:57
Güncelleme: 28 Kasım 2023, Salı - 10:03

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'ndan (OKA) Orta Karadeniz Bölgesi'nde "Siber Güvenlik" İlgili kurum ve kuruluşların siber güvenlik sorunlarına ilişkin farkındalığını artırarak, çözümlerin uzman bakış açısıyla sunulması amacıyla Siber Güvenlik Toplantısı düzenlemektedir. Toplantıda ayrıca OKA'nın 4 yıldır yürüttüğü savunma sanayi faaliyetlerine de destek verilecektir. Güvenlikle ilgili çalışmalar yürüten akademisyenlerin, öğrencilerin, ilgili kurum ve kuruluşların bilgi teknolojileri uygulamaları Personelin bilgi düzeyinin artırılması, katılımcıların konu uzmanlarıyla bir araya getirilmesi, ileride ortaya çıkabilecek sorunların çözülmesi planlanmaktadır.

"Siber Güvenlikte Riskler ve Çözümler" panelinin, akabinde ise "Siber Güvenlik Stratejileri" sunumlarının gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. OKA konferans salonunda 4 Aralık 2023 Pazartesi saat 09.30'da başlaması planlanan etkinliğe katılım için bağlantısında  https://oka.ka.gov.tr/duyuru/siber-guvenlik-bulusmasi  yer alan listeye 1 Aralık 2023 Cuma gününe kadar kayıt olunması gerekmektedir.

Programa katılım için kayıt zorunludur.

Kayıt için tıklayın

Tarih: 4 Aralik 2023, Pazartesi
Yer: Orta Karadeniz Kalkinma Ajansi Konferans Salonu

I-Siber Riskler ve Çözüm Paneli