PUAMER'den Öğrencilere Yönelik Ücretsiz Psikolojik Destek Hizmetleri
11 Ekim 2021, Pazartesi - 17:03
Güncelleme: 13 Aralık 2021, Pazartesi - 10:07

Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PUAMER) Pandemi Sürecinde de Öğrencilerimizin Yanında

Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PUAMER), Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencilerine yönelik ücretsiz psikolojik destek hizmetlerine çevrim içi (on-line) olarak devam ediyor.

PUAMER Müdürü Prof. Dr. Bozkurt Koç, OMÜ öğrencilerine yönelik daha önce yüz yüze gerçekleştirilmekte olan ücretsiz psikolojik destek hizmetlerinin pandemi sürecinde çevrim içi olarak yürütüldüğünü belirtti. Müdür Prof. Dr. Koç, açıklamasında öğrencilerin, psikososyal sorunları ile pandemi sürecinde de baş edebilmelerine yardımcı olabilmek amacıyla PUAMER’de verilen psikolojik destek hizmetlerinin önemine dikkat çekti.

Prof. Dr. Bozkurt Koç "PUAMER olarak on-line eğitim, konferans, seminer gibi etkinlikler ve psikolojik destek hizmetleriyle Üniversitemizde öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimiz bilgi ve randevu alabilmek için PUAMER web sayfasından detaylı bilgiye ulaşabilirler." dedi.