Pandemi Sürecinde OMÜ’de Uzaktan Eğitim Anketi
01 Haziran 2020, Pazartesi - 12:31
Güncelleme: 01 Haziran 2020, Pazartesi - 12:31

Değerli öğrenciler,

Dünyada yaşanan covid-19 pandemi sürecinin yükseköğretime etkileri 2019-2020 Bahar döneminde gözlenmiştir. İlk 5 hafta yüz yüze olarak devam ettiğiniz eğitim-öğretim sürecinin geri kalan 8 haftalık bölümü çevrim-içi ortam üzerinden uzaktan devam ederek 2019-2020 Bahar dönemi sonlandırılmıştır. Bu çalışmada üniversitemizde uzaktan eğitime geçiş sürecinin öğrenciler üzerindeki yansımalarının incelenmesi amaçlanmıştır.

Anketteki sorulara verilen yanıtlar yalnızca uzaktan eğitim sürecinin birçok yönüyle değerlendirilmesi amacıyla kullanılacak olup, verilen yanıtlar hiçbir kişi veya kurumla paylaşılmayacaktır. Anket sorularına samimi ve sağlıklı cevaplar vererek üniversitemizin uzaktan eğitim süreçlerine sağladığınız katkılar için çok teşekkür ederiz.

Ankete ulaşmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.