Ondokuz Mayıs Üniversitesi Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PUAMER) Ücretli Psikolojik Destek Hizmetlerine Başladı
11 Ekim 2021, Pazartesi - 14:29
Dinlemek için tıklayınızDinle

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PUAMER) ücretli psikolojik destek hizmetlerini online olarak yürütmeye devam etmektedir.

Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PUAMER) Müdürü Prof. Dr. Bozkurt KOÇ, PUAMER tarafından yürütülmekte olan psikolojik destek hizmetlerinden halkın da yararlanabilmesi için sürecin başlatıldığını belirtti. Online olarak yürütülecek olan ücretli psikolojik destek hizmetlerinin, üniversitemizin alanında uzman öğretim elemanları tarafından sunulmasının önemine vurgu yaptı.

Psikolojik destek hizmetlerinin ve psikolojik test değerlendirmelerinin pandemi sürecinde online olarak yürütüleceğini belirten Prof. Dr. Bozkurt KOÇ, sunulacak hizmetlerin sürece bağlı olarak yüz yüze de yapılabileceğinin müjdesini verdi. Bilgi ve randevu alabilmek için Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PUAMER) web sayfasından detaylı bilgiye ulaşılabileceğini bildirdi.

Son Güncelleme: 11 Ekim 2021, Pazartesi - 14:29
Secure Login