Tarih | 07.08.2025 |
Çorba | Sebze çorba |
Yemek | Etli kuru fasulye |
Yemek 2 | Pirinç pilavı |
Yemek 3 | Cacık |
Eğitim İçeriği:
- Teori Anlatimi
- Termogravimetri (TG)
- Uygulamali örnek Analizi - Diferansiyel Termik Analiz (DA)
- Yazilim Tanitimi
- Türev Termogravimetri (DTG)
- Grafiklerin Düzenlenmesi - Diferansiyel Taramali Kalorimetre
Eğitimciler:
Dr. ögr. Üyesi Gediz UGUZ
Ögr. Gör. Dr. Nalan TÜRKÖZ KARAKULLUKÇU
Son Basvuru Tarihi: 01 HAZiRAN 2023
Kontenjan: 15 kisi
İletişim Bilgileri
Tel: 0535 792 89 67
E- mail: kitam@omu.edu.tr
23 Şubat 2025, Pazar
21 Mayıs 2024, Salı
22 Şubat 2024, Perşembe
24 Mayıs 2023, Çarşamba
Geri bildirimleriniz için tÃâ€Â±klayÃâ€Â±nÃâ€Â±z.