2021-2022 Akademik Yılında İsteğe Bağlı Yabancı Dil Hazırlık Eğitimi Almak İsteyen Yeni Kayıtlı Öğrencilerin Dikkatine
06 Eylül 2021, Pazartesi - 11:48
Güncelleme: 14 Eylül 2021, Salı - 08:53

2021-2022 Akademik Yılında Üniversitemize yeni kayıt yaptıran ve isteğe bağlı yabancı dil hazırlık eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki bağlantıda bulunan formu doldurmaları gerekmektedir:

İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK EĞİTİMİ BAŞVURU FORMU

ÖNEMLİ UYARILAR!!!

Bu form sadece İSTEĞE BAĞLI yabancı dil hazırlık eğitimi almak isteyen öğrenciler içindir.

E-devletten Üniversitemize kayıt yaptıran öğrenciler, kayıtta "İsteğe bağlı hazırlık eğitimi almak istiyorum" seçeneğini işaretlemiş olsalar dahi, mutlaka yukarıdaki formu doldurmak zorundadırlar.

5 Ekim 2021 günü isteğe bağlı yabancı dil hazırlık eğitimi almak isteyen öğrencilerimize seçme sınavı yapılarak 60 kişilik kontenjan dahilinde, isteğe bağlı yabancı dil hazırlık sınıfında öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerimiz belirlenecektir. Sınavla ilgili ayrıntılar ydyo.omu.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

ZORUNLU yabancı dil hazırlık sınıfından muaf olmak için Yeterlik Sınavına girecek İngilizce öğretmenliği, İngilizce Tıp, İngilizce İktisat ve Metalurji ve Malzeme Bilimleri Mühendisliği öğrencileri BU FORMU DOLDURMAYACAKTIR.