Doktor Metin Yıldırım Rektör Bilgiç’i Tebrik Etti
07 Şubat 2017, Salı - 20:21
Güncelleme: 08 Şubat 2017, Çarşamba - 00:12

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Ortodonti Uzmanı Doktor Metin Yıldırım’ı ağırladı.

Rektörlük makamındaki ziyarette Doktor Metin Yıldırım, Rektör Bilgiç ve yeni yönetime görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek başarı temennisinde bulundu. Doktor Yıldırım, Prof. Dr. Sait Bilgiç ile başlayan yeni dönemin pozitif atmosferinin üniversiteye ve Samsun’a önemli katkıları olacağını söyleyerek Rektör Bilgiç ve ekibine çalışma ve faaliyetlerinde başarılar diledi.

Rektör Bilgiç ise konuğuna nezaketi ve iyi dileklerinden ötürü şükranlarını sunarken kalıcı çözümler için yola çıktıklarını belirterek oluşan olumlu iklim sayesinde kazananın hem üniversite hem de Samsun olacağına vurgu yaptı.