Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal'ı Ziyaret Etti
16 Aralık 2021, Perşembe - 15:30
Güncelleme: 17 Aralık 2021, Cuma - 00:03

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) iş birliğinde düzenlenen, “Şiddet Sarmalında Hak Olgusu” konulu panelde konuşmacı olarak yer alan AK Parti İnsan Hakları'ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta ve TİHEK Üyesi Av. Zennure Ber panelin ardından Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Batuk da eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, konukları milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta ve TİHEK üyesi Av. Zennure Ber’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken panelist davetini kabul ederek Üniversitede öğrenci ve akademisyenlerle görüşlerini paylaşmalarından dolayı onur duyduklarını ifade etti.

Karşılıklı fikir alışverişin yapıldığı görüşmenin sonunda Rektör Prof. Dr. Ünal, konuklarına OMÜ’nün hediyesini takdim etti.