Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Öğrencileri Tanışma Pikniği Düzenledi
25 Ekim 2021, Pazartesi - 14:26
Güncelleme: 13 Aralık 2021, Pazartesi - 15:53

Geçen sene uzaktan eğitim nedeniyle yüz yüze görüşemeyen Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü ikinci sınıf öğrencileri, Samsun Çakırlar Korusu’nda tanışma pikniği düzenlendi.

Yaklaşık 40 öğrencinin katıldığı etkinliğe; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çalışıcı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şener Şentürk, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice Kumcağız, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Bayram Özer, Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yaşar Barut, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Nursel Topkaya, öğrencilerin Akademik Danışmanı Arş. Gör. Furkan Kirazcı ve Eğitim Bilimleri Bölümünden Araştırma Görevlileri Mustafa Bayraktar, Zeynep Öznur Ergin ile İrem Nur Gürsoy katıldı.

Düzenlenen tanışma pikniği ile ilgili olarak Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice Kumcağız “Ülkemizin farklı şehirlerinden Üniversitemize gelen öğrencilerimiz, kendilerini farklı bir akademik çevre ve farklı bir sosyal ortam içinde bulmaktadırlar. Bu etkinlikle öğrencilerimizin tanışmaları, kaynaşmaları ve içinde bulundukları ortamda uyum içinde varlık göstermeleri amaçlandı. Sosyal etkinlikler öğrencilerin bireysel ve sosyal gelişimine katkıda bulunurken aynı zamanda içinde bulundukları sosyal çevreye adaptasyonu da sağlıyor. Öğrencilerimiz ile bu etkinliklere devam edeceğiz.” dedi.