OMÜ Tıp Fakültesi Öğrencisinin Proje Başarısı
05 Mayıs 2021, Çarşamba - 11:04
Güncelleme: 05 Mayıs 2021, Çarşamba - 11:04

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK), üniversiteli gençleri projeler yoluyla araştırma yapmaya özendirmek amacıyla başlattığı “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı”na başvuran Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencilerinin çalışmaları, başarılı bulunarak destek görmeye devam ediyor.

Programa,  “Alfa Sinükleinfibrilleriantiviral Bir Element Olan MDA-5’i Etkiliyor mu?” başlıklı projeyle başvuran OMÜ Tıp Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Ahmet Emin Karşıyaka’nın çalışması da, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.

Danışmanlığını OMÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Arş. Gör. Caner Günaydın’ın yaptığı proje, uzaktan eğitim sürecinde gerçekleştirilerek TÜBİTAK tarafından desteklenecek.