Rektör Ünal Her Fakülte için Bir Çınar Ağacı Dikti
29 Ocak 2021, Cuma - 13:34
Güncelleme: 29 Ocak 2021, Cuma - 13:56

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Kurupelit Kampüsü'nde yer alan Kampüs Camii'nde, Üniversite bünyesinde yer alan her fakülte için birer çınar ağacı dikti.

Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın yanı sıra; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Prof. Dr. Recep Sancak ve Genel Sekreter Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Yener Aksoy ile akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Ünal "Arzumuz; doğanın ve kampüsün daha yeşil bir atmosfere bürünmesi"

Ağaçların dikim aşamasında yer alan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, geleceğin çınarlarını dikerek toprakla buluşturdu. Programda kısa bir konuşma yapan Rektör Ünal "Üniversite olarak çevreyi koruma bilincindeyiz, arzu ettiğimiz doğanın ve kampüsümüzün daha yeşil bir atmosfere bürünmesi. Bu yöndeki planlamalarımızı ormanlarımızı koruyup açık alanları yeşillendirerek yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Çevre Düzenleme Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik, OMÜ Kampüs Camii bahçesine her fakülteyi temsil eden 'Osmanlı çınarları' dikilmesinin ardından sona erdi.