Rektör Ünal Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Sarıca ve Doktora Öğrencisi Navbandiguim’i Ağırladı
19 Ocak 2021, Salı - 14:43
Güncelleme: 03 Nisan 2021, Cumartesi - 22:42

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Musa Sarıca, doktora danışmanlığını yaptığı öğrencisi Moise Navbandiguim ile Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret etti.

OMÜ Ziraat Fakültesi Zooketni Bölümünde doktorasını tamamlayan Çad uyruklu Moise Navbandiguim, ülkesine dönmeden Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret ederek Çad ile Türkiye arasında yapılması planlanan bilimsel proje ve çalışmalar hakkında Rektör Ünal’la görüştü.

Ülkeler arasında kültürel ve bilimsel iş birliklerinin elçisi olmaları açısından yabancı öğrencilerle iletişimin önemine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal,  ziyaretin sonunda Moise Navbandiguim’a OMÜ’yü temsilen hediye takdim etti.